O nama

II. Spartan Battle Kreševo:

Sportski Duh i Izazov za Sve Generacije

Kreševo, poznato po svojoj prirodnoj ljepoti i bogatoj povijesti, ove će godine biti domaćin drugog izdanja Spartan Battle-a, koje se održavaju 07. srpnja 2024. godine. Ovaj jedinstveni događaj, koji započinje u 11:00 sati na motodromu „Leka“ u Gajicama, nudi nešto za svakoga – od najmlađih do veterana.

Raznovrsnost Kategorija

Natjecanje obuhvaća pet različitih kategorija. Mali Heraklo (5-8 godina) pruža priliku najmlađima da se okušaju u 500 metara dugoj stazi s pet prepreka, pri čemu ih prate roditelji ili skrbnici. Za malo starije, tu su Apolon (9-11 godina) i Leonidis (12-14 godina) kategorije, oba s 1 kilometrom staze i 10 prepreka. Tinejdžeri (15-17 godina) suočavaju se s 5 kilometara dugom stazom i više od 20 prepreka u kategoriji Titan, dok kategorija Zeus (18-65 godina) postavlja iste izazove za odrasle. Utrke su organizirane u skupinama od 25 natjecatelja s intervalima od 10 minuta.

Prijave i Startnina

Prijave za utrku počinju u 9:00 sati istog dana, a uključuju i preuzimanje startnih paketa. Startnina iznosi 60 KM za juniore i seniore te 40 KM za mlađe kategorije. Napomena: sve prijave do 1. lipnja uključuju Dryskin majicu. Posebna pažnja posvećena je detaljima kao što su veličina majica i timski nazivi. Pogodnosti za ranije prijave. Upalte isključivo preko računa.

Pravila i Sigurnost

Svaki natjecatelj mora prilikom prijave pružiti dokumentaciju i potpisati Izjavu o odricanju od odgovornosti. Juniorske i seniorske kategorije će koristiti čipove za praćenje vremena, dok se to ne odnosi na mlađe kategorije. Natjecatelji su obvezni vratiti čip nakon utrke. Utrka uključuje kontrolne točke i kaznene vježbe za propuštene ili neuspješno pređene prepreke.

Dodatne Informacije

Organizatori su osigurali okrijepne stanice i medicinsku pomoć duž staze. U slučaju ozljeda ili osjećaja nelagode, natjecatelji mogu zatražiti pomoć. Startne grupe se formiraju na temelju vremena prijave, a posebna pažnja posvećena je ekstremnoj grupi koja privlači najambicioznije natjecatelje.

U slučaju Otkazivanja

Zbog mogućih ekstremnih vremenskih uvjeta, postoji plan za otkazivanje događaja zbog više sile. U tom slučaju, organizatori nude opciju pomaka kotizacije za novi termin ili povrat s umanjenjem od 30%.

Kako se Prijaviti

Prijave se vrše putem web stranice www.gb3timing.com. Nakon prijave, natjecatelji će dobiti potrebne informacije za uplatu startnine.

Spartan Battle u Kreševu predstavljaju priliku za sve generacije da pokažu svoju snagu, izdržljivost i timski duh. Sa svojom raznolikošću i izazovima, ovaj događaj je idealan za sve one koji traže avanturu i sportski izazov. Sve dodatne informacije dostupne su putem e-maila info@ocr.ba ili na Instagram profilu spartan.battle

To top